Персоннал  

  Куплю квартиру в Житомире
  Куплю дом в Житомире
  Куплю участок в Житомире
   
  Продам квартиру
  Продам дом
  Продам участок
   
  Сдам/сниму квартиру
  Сдам/сниму дом
   
  1-комнатные
  2-комнатные
  3-комнатные
  4-комнатные
  Аренда
   
  Участки
  Аренда
   
  Дома
  Частные дома
  Аренда
   
  Производство
  Офис, магазин
  Аренда

  Вакансии

Аналитика | Недвижимость за рубежом | Советы

22-10-2009

Всеукраїнські народні збори громадських організацій відбулися в Києві

22 жовтня в Києві відбулися українські народні збори в підтримку кандидата в президенти України Тимошенко Ю.В – партія «БЮТ». В цих зборах приймали участь представники громадських організацій з усіх регіонів України, Автономна Республіка Крим, міст Києва та Севастополя, вони представляють 3720 всеукраїнських обласних, міських організацій і громадських об’єднань, благодійних фондів, творчих спілок - майже 2000 людей.

В роботі приймали  участь  представники з Житомира: Тітов В.В  лідер Громадської організації «Я люблю Житомир», Забродський Г.А лідер Громадської організації «Разом із людьми», Ткаченко А.В лідер Громадської організації «Громадська варта» та інші. 

Багато було виступаючих з ініціативами і зверненнями до Юлії Володимирівни Тимошенко. На зборах виступали голова  «спілки жінок України» Орлик Марія. Вона зазначила, що в період економічної кризи дуже складно працювати громадським організаціям, але ми знаходимо сили з’єднувати людей та допомагати їм в скрутних становищах. 

Лідер Громадської організації «Справедлива Одеса» наголосив, що гібрид парламентсько - президентської влади і корупції досягли найвищої межі і Тимошенко Ю.В є одною з тих людей, яким не байдужа доля нашої багатостраждальної України і тільки вона здатна вивести країну з економічної кризи. Мета народних зборів – концентрація громадського суспільства для більш ефективного контролю за владою. 

Також виступила Базиленко О. – голова спілки «Самоорганізація населення району Нивки». Вона відмітила, що не повинні ми з вами бути байдужими на те, що відбувається в нашій країні. «Якщо в хаті ніхто не прибирає довгий час, то за декілька годин не наведеш порядок, треба час і ми всі повинні підтримати Юлію Володимирівну навести порядок в Україні.»

В кінці зборів виступила прем’єр - міністр  України – Юлія Володимирівна Тимошенко лідер «БЮТ». Вона сказала, що вона усвідомлює, що на сьогоднішній момент влада це як дерево без коріння. Треба взяти в суспільства все добре і використовувати на благо народу, втілювати в життя проекти законів, крок за кроком перейти до реалізації цих проектів, навіть створити спеціальну програму в Інтернет – середовищі, де люди будуть мати можливість висловлювати свою думку, обговорювати питання покращення життя в країні. «Я вірю в перемогу наших ідеалів, тільки разом ми зможемо перемогти. Щоб не було зловживання владою треба встановити громадянський контроль над владою. Сьогодні об’єднались найкращі  інтелектуальні сили України. Наша спільна команда  професіоналів почала працювати. Одним із питань, які ми повинні вирішити – формування кадрової політики в Україні, висування громадськими організаціями своїх кандидатів в органи самоврядування». Всі учасники всеукраїнських зборів підтримали кандидата в президенти Тимошенко Ю.В і висловили  надію, що вона реалізує свою програму дій.

Будемо сподіватись, що Юлія Володимирівна здійснить свої плани та задуми і допоможе нашій країні та народу піднятися на ноги та покращити наше майбутнє становище!

З повагою Форест С.В

Назад