Вакансии  

  Куплю квартиру в Житомире
  Куплю дом в Житомире
  Куплю участок в Житомире
   
  Продам квартиру
  Продам дом
  Продам участок
   
  Сдам/сниму квартиру
  Сдам/сниму дом
   
  1-комнатные
  2-комнатные
  3-комнатные
  4-комнатные
  Аренда
   
  Участки
  Аренда
   
  Дома
  Частные дома
  Аренда
   
  Производство
  Офис, магазин
  Аренда


Аналитика | Недвижимость за рубежом | Советы

05-02-2010

Співпраця з агентствами нерухомості.

Сьогодні відповідає на численні запитання наших читачів засновник  компанії нерухомості «Актив+» Форест С.В.

Хто знає ринок нерухомості краще, ніж професіональні ріелтори. Саме вони шукають покупців і продавців, намагаються провести найбільш вигідні угоди, вони збирають необхідні документи, стоять в довгих чергах в різних установах, щоб зібрати необхідні документи для продажу об’єкта нерухомості. Всім цим професійний ріелтор займається після того, як був заключний договір з клієнтом.

Цей документ повинен мати права і обов’язки. Для того, щоб знайти необхідний варіант майбутньої квартири, вам треба виконати велику працю, читати велику кількість оголошень і відбирати якісні квартири, виїжджати нескінченну кількість разів на покази об’єктів, перевіряти самому юридичну чистоту придбаного майна, простоювати черги в БТІ, збирати довідки про заборгованість і тобто. Це основні пункти, які потрібно зробити для купівлі об’єкту. Завдання можна полегшити, якщо ви звернетесь до професіоналів, які зроблять за Вас необхідну роботу. Для цього необхідно знайти зарекомендувавше себе агентство. Від Вас буде потрібно лише підписати договір, який треба уважно прочитати і звернути увагу на права і обов’язки сторін. В договорі можна виділити декілька основних пунктів.

«Шапка» договору, Предмет договору, Обов’язки сторін, Термін виконання договору. Кожне агентство нерухомості складає договір, враховуючи власні інтереси. Затвердженої форми не існує.

Спочатку, як правило, вказуються Сторони договору: це агентство нерухомості – Виконавець, а ви клієнт – Замовник, паспортні дані, П.І.Б., місце проживання. Що повинно вказати агентство нерухомості в цьому договорі: оскільки агентство є юридичною особою (хоча деякі агентства працюють за спрощеною системою оподаткування, тобто фізичні особи), то згідно з Законодавством, складати договір від імені Фірми може тільки його виконавчий орган, який зазначений в уставі, це може бути генеральний директор, директор. Інший представник організації може складати угоди тільки на основі довіреності.

Предмет договору. В предметі договору вказується, що виконавець повинен по завданню замовника, знайти необхідний варіант об’єкту, чи продати об’єкт, а замовник, при виконанні виконавцем всіх його обов’язків, повинен бути виплатити гонорар в сумі, вказаній в договорі.

В обов’язках сторін все повинно бути прописано максимально чітко і ясно, тому що в майбутньому, коли стане питання розрахунку сторін, щоб не виникало претензій.

Замовник продажі майна, може залишити оригінали документів на майно, копії паспорту та ідентифікаційного коду, щоб агентство підготовило всі необхідні документи для продажу. Агентство повинно обов’язково дати розписку, завірену печаткою агентства, що документи (перелік документів) знаходяться в агентстві.

За додатковими питаннями звертайтесь.

З повагою Форест С.В. (член Асоціації Фахівців Нерухомості України)  

 

   

Вы хотите продать квартиру в Житомире, снять квартиру или приобрести коммерческую недвижимость? Компания «Актив+» работает на рынке недвижимости Житомира сравнительно недолго, но уже успела занять достойное место среди лидирующих компаний, работающих в сфере недвижимости. Благодаря слаженной работе коллектива, высококвалифицированным работникам и прекрасному руководству, агентство недвижимости Житомира «Актив+» находится на стабильных позициях и продолжает развиваться. На сайте агентства недвижимости Актив + Вы можете найти коммерческую недвижимость Житомира, а также большой выбор аренды недвижимости в Житомире

Назад









build_links(); ?>